Abonnementen Cocoon IR Wellness Pro

Van natuurlijke stralen die ons vitamine D geven tot haarverwijderende IPL tot rimpelwisgende LED-maskers, is er iets dat licht niet kan?
Hoewel we absoluut geen blootstelling aan licht van zonnestralen aanbevelen, concentreren we ons vandaag de dag op de positieve aspecten van licht, waaronder bijvoorbeeld
Hoe infraroodlicht kan helpen pijn te genezen.

Deze onzichtbare vorm van licht is de sleutel tot behandelingen met een therapeutische infraroodsauna-pod, die lichttherapie en massage combineert in een 30 / 40 minuten durende calorie verbrandende ontspanningservaring.
Op dit punt vraag je je waarschijnlijk af hoe een infraroodsauna helpt bij het afvallen.
Ten eerste is het belangrijk om op te weten dat er verschillen zijn tussen traditionele en infraroodsauna’s.
Traditionele sauna’s laten je zweten en verliezen gewicht met droge of natte hitte om de lucht te verwarmen, maar het is vooral watergewicht dat je verliest, zegt Dr. Blanka Orloff, directeur en chef-anesthesist van Skin Matrx-aantekeningen.

Een infraroodsauna daarentegen gebruikt het licht om je lichaam van binnenuit op te warmen, je hartslag te verhogen en je langer in de sauna te laten blijven – en op zijn beurt meer calorieën te verbranden. Infrarood lichtgolven beïnvloeden het lichaam door de bloedtoevoer naar het weefsel en de helende spieren te bevorderen voor een snel herstel na de training, zegt Dr. Orloff.

Volgens NASA geven infrarode lichtemitterende diodes (LED) “lange golflengten licht af die cellen stimuleren om te helpen bij genezing.” In een medische proef met kankerpatiënten die de technologie van het luchtvaart- en ruimtevaartagentschap gebruikten, was er een kans van 96% ‘dat de verbetering van de pijn van mensen in de groep met een hoog risico het resultaat was van [de] behandeling.’

Hoewel niet is aangetoond dat het infraroodlicht zelf direct gewichtsverlies veroorzaakt, raden deskundigen aan een gezond dieet en een regelmatige trainingsroutine te combineren met behandelingen zoals infraroodtherapie-sauna’s om op natuurlijke wijze kilo’s kwijt te raken.

De Cocoon is uw persoonlijke infrarood sauna deze helpt uw levenskwaliteit voor slecht €4,10 per dag aanzienlijk te verbeteren.

89 euro pm zonder cabine producten
140 euro pm met cabine producten

minimaal 6 maanden afnamen met 3 maanden opzegtermijn.