CRYOLIPOLYSIS – VET REDUCTIE ZONDER OPERATIES

Hét bewezen alternatief voor liposuctie

De cryo-behandeling is klinisch bewezen en geeft het lichaam haar natuurlijke vorm terug door veilig en effectief het vet weg te vriezen.
Overtollig vet op buik, billen, benen, knieën, rug, armen en kin kunnen effectief worden aangepakt.
Daar waar met sporten, diëten en afvallen het vet moeizaam verdwijnt is de Cryolipolysis behandeling de ideale behandeling om dit vet te doen verdwijnen. Doordat het vet tijdens deze behandeling wordt bevroren en hiermee tussen 6 en 8 weken afsterft komt het vet dat bevroren is niet meer terug.
Uiteraard is een gezond levensstijl bevorderend voor de behandeling, hierbij moet u denken aan niet te veel vet eten, niet te veel suikers nuttigen een dieet is geen must!

Bij Beauty Treats Nederland ontvangen onze klanten bij de Cryolipolysis behandeling GRATIS thuisproducten!
Hiermee behalen wij sneller, effectiever het gewenste resultaat.

Lig ontspannen en zeg vaarwel tegen uw vet

Nadat u en uw specialist de te behandelen zone(s) heeft geselecteerd, worden de handvaten op uw lichaam geplaatst en wordt er een gecontroleerde koelingsmethode toegepast. Tijdens uw behandeling kunt u zich nuttig bezighouden met uw werk of lekker ontspannen.

Hermodelleer het lichaam

U kunt vet verminderen op meerdere lichaamsdelen met de Cryobehandeling. Extra behandelingen zullen uw resultaten verder verbeteren. Achteraf helpt uw specialist u een geïndividualiseerd behandelingsplan op maat te maken speciaal met onze medische afslankproducten.

Na de behandeling

De Cryoprocedure is volledig niet-chirurgisch dus u kunt meteen terugkeren naar normale activiteiten. De dag(en) erna kan de huid gevoelig aanvoelen maar dit is compleet normaal en is voor zeer korte duur. 3 tot 6 weken na de behandeling ziet u resultaat. Het afvoerproces van de dode vetcellen duurt gemiddeld tussen 3 en maximaal 6 maanden, het lichaam heeft tijd nodig om te remodeleren. Het feit dat de bevroren vetcellen definitief afsterven biedt echter geen garantie dat nieuwe vetcellen zich weer kunnen ontwikkelen. Om deze reden adviseren wij te letten op een gezonde levensstijl waarbij u niet te veel vet en suikers nuttig en voldoende water drinkt.

AFSPRAAK MAKEN

“EEN CRYOLIPOLYSiS BEHANDELING IS DE BEWEZEN ALTERNATIEF TEGEN LIPOSUCTIE, VEILIGER EN NIET INVASIEF!”
“EEN PRETTIGE BEHANDELING ZONDER BIJWERKINGEN”
“BLIJVEND RESULTAAT”

Welke gebieden kunnen wij behandelen:

Onderkin
Armen
Taille
Buik
Lovehandles
Zwembandjes
Billen
Heupen
Bovenbenen
Binnenkant bovenbenen
Zadeltassen
Knieën

Heeft u meerdere gebieden dat u graag wilt behandelen? Dat kan, met onze Cryo-apparaat maken wij het mogelijk meerdere zones tijdens 1 behandeling te behandelen.

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Heeft u last van overgewicht nijgend naar obesitas dan is een Cryolipolysis behandeling echter niet geschikt.
Wij verwijzen u dan graag naar onze Cocoon weight management behandel mogelijkheden.

Boek nu uw afspraak of vraag vrijblijvend een intake gesprek aan.

RECENSIES PGIGMENTVLEKKEN