Acne2020-11-04T09:31:25+00:00

ACNE

Wat is Acne?

Acne is een ontsteking van de talgkliertjes in de huid. Hierdoor ontstaan mee-eters, puistjes of pukkels. Talgkliertjes zitten overal in je huid, behalve in je handpalmen en voetzolen. Deze huidaandoening komt vooral voor op plekken waar veel talgkliertjes zitten, zoals op je rug en gezicht.

Acne is één van de meest voorkomende aandoeningen bij de mens. Iedereen heeft er wel eens last van. Het komt vooral voor tussen het 14e en 25ste levensjaar, daarom spreekt men ook wel van jeugdpuistjes, maar volwassenen kunnen er ook last van hebben. Het is een onschuldige aandoening, maar kan voor vele als storend worden ervaren.

Voor de Acne problematische huid werken wij met de behandelmethodes van Mesoestetic.

Professionele peeling

Acne Professionele peeling voor intensieve behandeling van acne-gevoelige en seborreïsche huid.

“Acne vulgaris” wordt veroorzaakt door een overmaat aan androgeen die een toename van keratinisatie en folliculaire peeling bevordert, evenals sebumsecretie. Dit veroorzaakt op zijn beurt obstructie van de huidporie en daaropvolgende ontsteking door de opportunistische werking van bacteriële flora die op de huid aanwezig is. Dit leidt tot de typische acne-laesies in de vorm van comedonen, papulae, puisten en resterende hyperpigmentatie.

Acne peeling van Mesoestetic biedt een transversale aanpak om de vele factoren die de ziekte veroorzaken aan te pakken, waarbij een intensieve klinische behandeling voor professioneel gebruik gecombineerd wordt met een thuiszorgbehandeling die een compleet assortiment van producten bevat. (zie onderaan) Het staat garant voor de multifactoriële controle van acne-gevoelige en seborroïsche huid.

Het reinigt diep het huidoppervlak van acne-onzuiverheden voor een optimaal functioneren van de “pilosebaceous follicles”.

De acne peel systeem en/of Acnelan behandeling van Mesoestetic is een van de meest effectieve behandelingen tegen Acne, mbv deze behandeling kan zware medicatie tegen acne worden voorkomen.

Mesoestetic Professionele acne behandeling met Acnelan.

Acnelan combineert een intensieve klinische behandeling voor professioneel gebruik die een multifactoriële benadering van de behandeling van acne, congesties en seborrheic huid biedt met een thuiszorgbehandeling bestaande uit een compleet assortiment producten die gericht zijn op de triggers van acne en een herhaling na de kliniekbehandeling voorkomt is compleet.

Voordelen van Acnelan Treatment
Effectief bij het verminderen van actieve acne
Voorkomt de vorming van nieuwe acne
Zorg voor een gezond evenwicht voor de huid
Wist geblokkeerde poriën
Verwijdert onzuiverheden
Verbetert de algehele huidtextuur
Hoe wordt de behandeling uitgevoerd?

Op de dag van uw eerste behandeling zullen we u een grondig consult geven, inclusief de volledige medische geschiedenis en alle gebruikte medicijnen. Je gezicht wordt gereinigd en voorbereid zodat we je kunnen fotograferen voordat we onze Reveal 3D-imager gebruiken.

Acnelan-behandeling omvat een proces in drie fasen. De eerste fase omvat een multifactormasker dat de huid diep reinigt. Het masker bevat een unieke mix van actieve ingrediënten die overtollige olie en bacteriën verwijderen, ontstekingen verminderen en de huid zachtjes exfoliëren. Na het aanbrengen zal het masker worden gedeautraliseerd met een spray voor na het pellen, die het masker zal verzachten en de huid zal kalmeren en in balans zal brengen. Hierna zal een poriënafdichtingsbescherming worden aangebracht om de poriën te vernauwen en het effect van de Acnelan-behandeling te verlengen.

Het Acnelan-behandelplan bevat drie behandelingssessies met tussenpozen van 15-21 dagen om ervoor te zorgen dat alle bacteriën onder het oppervlak worden verwijderd.

Als u meer informatie wilt of wilt zien of het een geschikte behandeling voor u is, neem dan contact met ons op om een ​​consultatie te boeken bij een van onze deskundigen.

Wat te verwachten na de behandeling

Na de behandeling kan er een mild, warm gevoel, enige roodheid en irritatie optreden. De huid zal de komende 3-5 dagen afschilferen en een gladdere, heldere huid onthullen. Individuele resultaten kunnen variëren en het is belangrijk om het voorgeschreven programma te voltooien om optimale resultaten te garanderen.

AFSPRAAK MAKEN

VoorNa

RECENSIES ACNE

Diepte reiniging gelaat m.b.v. peeling
ACNE

MEEST GESTELDE VRAGEN

Zie ik direct resultaat?2020-03-18T12:54:03+00:00

Nee, direct na de behandeling is de huid rood, na ongeveer 12 tot 24 uur trekt de roodheid weg waarna de huid geleidelijk een mooie gezonde gloed krijgt

Doet de behandeling pijn?2020-03-18T12:54:00+00:00

Over het algemeen wordt deze behandeling niet als pijnlijk ervaren, kleine ongemakken als een prikkeling van de huid zijn gebruikelijk.

Hoe lang duurt de behandeling?2020-03-18T12:53:57+00:00

Dat is afhankelijk van het gewenste resultaat. Gemiddeld 30 minuten

Is de behandeling veilig?2020-03-18T12:53:54+00:00

De behandeling is veilig maar mag uitsluitend door een specialist(e) worden uitgevoerd

Is deze behandeling geschikt voor iedere huid?2020-03-18T12:53:49+00:00

Een Chemische peeling is een geschikte behandeling voor iedere huid en nagenoeg elke huidaandoening.

VoorNa