Pigmentvlekken2019-06-11T13:49:29+00:00

PIGMENTVLEKKEN

Pigmentvlekken – Mesoestetic Cosmelan behandeling

Pigmentvlekken zijn vlekken op de huid die bestaan uit pigmentvormende cellen, de zogenaamde melanocyten. Pigmentvlekken zijn over het algemeen onschuldige huidvlekken die op het gehele lichaam kunnen voorkomen. Pigmentvlekken kunnen verschillende kleuren hebben en worden ook wel melanocytaire naevi genoemd. Er bestaan verschillende soorten pigmentvlekken.

Door blootstelling aan UV stralen ontwikkeld de huid meer melanine waardoor er een pigmentverstoring kan ontstaan. Deze verstoring kan ervoor zorgen dat de huid in het gezicht er vlekkerig uitziet en er kan zelfs een masker van pigment ontstaan.

Het esthetisch beeld van een egale huid verdwijnt en dit kan lijden tot een onzeker gevoel.

Zoals eerder vermeld wordt de huid dagelijks blootgesteld aan UV stralen, daarom is het van groot belang om de huid goed te beschermen met de juiste zonnefactor en antioxidanten zodat de oxidatieve stress verminderd.

Voorkomen is beter dan genezen maar heeft u al last van pigmentvlekken en heeft u alles al geprobeerd? Blijven de pigmentvlekken zichtbaar?

Cosmelan®

De Cosmelan® behandeling wordt wereldwijd ingezet door huidtherapeuten en artsen om pigmentverstoring in de huid te reduceren of te doen verdwijnen het is de meest bekende en effectieve behandelmethode.

Lees hier over ’s werelds nr 1 behandeling tegen pigmentvlekken.

Een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan®-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken, te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd.  U krijgt hierdoor opnieuw een pigmentvrije, gezonde en heldere huid.

Cosmelan® is al 25 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen, huidverbeteringsinstituten en dermatologen wereldwijd.  Cosmelan® is de  enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen van Mesoestetic zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

De behandeling heeft een dubbel corrigerende en controlerende actie waardoor resultaten op korte en lange termijn worden behaald door de hyperpigmentatie onder controle te houden.

Vraag nu een Gratis adviesgesprek aan en ervaar wat wij voor jouw huidprobleem kunnen betekenen.

AFSPRAAK MAKEN

VoorNa
VoorNa

Mesopeel Jessner


Prijs vanaf €150

MEEST GESTELDE VRAGEN

Zie ik direct resultaat?2020-03-18T12:51:21+00:00

Nee, direct na de behandeling is de huid rood, na ongeveer 12 tot 24 uur trekt de roodheid weg waarna de huid geleidelijk een mooie gezonde gloed krijgt

Doet de behandeling pijn?2020-03-18T12:51:17+00:00

Over het algemeen wordt deze behandeling niet als pijnlijk ervaren, kleine ongemakken als een prikkeling van de huid zijn gebruikelijk.

Hoe lang duurt de behandeling?2020-03-18T12:51:14+00:00

Dat is afhankelijk van het gewenste resultaat. Gemiddeld 30 minuten

Is de behandeling veilig?2020-03-18T12:51:05+00:00

De behandeling is veilig maar mag uitsluitend door een specialist(e) worden uitgevoerd

Is deze behandeling geschikt voor iedere huid?2020-03-18T12:51:02+00:00

Een Chemische peeling is een geschikte behandeling voor iedere huid en nagenoeg elke huidaandoening.

ANTI AGING
VoorNa

RECENSIES PGIGMENTVLEKKEN