Huidkliniek

HuidverbeteringDe huid is het grootste orgaan van de mens. En toch krijgt dit orgaan lang niet altijd de juiste aandacht. Onze huid staat voortdurend bloot aan invloeden van buitenaf, maar we denken er lang niet altijd goed over na om onze huid daartegen te beschermen of de juiste verzorging te geven. Daarom kunt u in onze deskundige huidkliniek terecht om uw huid een behandeling te laten geven die ervoor zorgt dat uw huid weer gaat stralen en goed verzorgd de zomer of de winter in kan.

De juiste zorg laat uw huid stralen

Bij de behandeling van huidproblemen is het allereerst belangrijk om te onderzoeken wat voor soort huidtype u heeft. Een vette huid vraagt een heel andere behandeling dan een droge huid. Bij een gemengde huid is het belangrijk te weten welke delen droog en welke juist vet zijn. Als u weet wat voor huidtype u heeft kunt u zelf al veel doen om uw huid goed te verzorgen. Natuurlijk kunt u voor anti aging tips en een ‘facelift zonder operatie’ terecht in onze schoonheidssalon.

Uw gezicht heeft het soms zwaar te verduren

Uw gezicht is het deel van de huid dat samen met uw handen en armen het meest wordt blootgesteld aan de zon, maar ook aan wind en regen. Uw handen hebben een dikkere huid dan uw gezicht en kunnen dus wat meer hebben. Maar uw gezicht verdient zeker extra aandacht om uw huid in topconditie te houden in alle seizoenen. Daarom is een schoonheidsbehandeling in onze salon zeker een aanrader. In het voorjaar doet u dat om uw huid ‘zomer klaar’ te maken, en voordat de winter echt zijn intrede doet verdient uw huid een boost om de kou te trotseren.

Oneffenheden laten wegwerken

Heeft u ooit een litteken in uw gezicht opgelopen en wilt u daar wat aan laten doen? In onze huidkliniek kunnen we met de dermapen een litteken laten vervagen en soms zelfs bijna laten verdwijnen. Het hangt uiteraard van de aard van het litteken en de grootte af hoeveel behandelingen nodig zijn, soms lukt het helaas niet in 1 keer. Grotere littekens verdwijnen vaak niet helemaal, maar in veel gevallen worden ze een stuk minder zichtbaar en dat is dan toch een mooi resultaat waardoor u zich zekerder voelt over uw uiterlijk. Niet alleen littekens, maar ook pigmentvlekjes kunnen op deze manier worden behandeld U kunt een pakket behandelingen kopen, dit is voordeliger dan meerdere losse behandelingen.

Kies voor een behandeling door een ervaren huidspecialist

Wanneer u kiest voor een behandeling in de Beauty Treats kliniek in Rotterdam dan weet u zeker dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en volledig gediplomeerde schoonheidsspecialiste of andere deskundige. Of het nu om een simpele peeling gaat of om een wat ingrijpender behandeling. Uw huid wordt altijd met de grootst mogelijke zorg behandeld. Zeker gevoelige delen van de huid zoals uw gezicht en hals moeten met de juiste middelen en op de juiste manier worden behandeld. Niet alleen geeft dit een bevredigend resultaat, het voorkomt ook beschadigingen of erger nog: letsel aan de huid. Daarom is het belangrijk om nooit zelf met agressieve middelen uw huid te behandelen. Wilt u iets proberen, vraag dan gerust advies in onze schoonheidssalon.

Maak nu een afspraak voor een behandeling in onze huidkliniek

Heeft u een huidprobleem waar u graag wat aan gedaan wilt hebben? Maak dan gerust een afspraak bij Beauty Treats Nederland. We adviseren u altijd over de mogelijkheden voor behandeling en u weet vooraf altijd waar u aan toe bent, zowel qua behandeling als qua prijs. Voor een indicatie van de kosten van de verschillende behandelingen kunt u de prijslijst op de website raadplegen.

Bekijk ook onze Instagram 

010 – 31 67 418

Afspraak maken

Huid kliniek

Huid kliniek