Huidverbetering

Voor huidverbetering kunt u zich het beste wenden tot een professionele schoonheidssalon. Natuurlijk kunt u zelf iets doen aan rimpels en andere verschijnselen van het ouder worden. Anti aging crèmes en lotions kunnen in dergelijke gevallen een prima resultaat geven. Maar als er iets aan de hand is met de huid is het vaak niet aan te raden om hier zelf aan te gaan dokteren. Een dermatoloog kan in bepaalde gevallen een geneesmiddel voorschrijven, maar vaak kan ook een ervaren schoonheidsspecialiste veel voor u doen bij huidproblemen.

De huid is een belangrijk orgaan

Wat veel mensen niet weten is dat de huid een orgaan is, net zoals uw hart, uw longen, nieren en lever. De huid is het grootste orgaan van de mens en zorgt niet alleen voor bescherming van andere organen maar draagt ook bij aan onze algehele gezondheid. Het is dus van groot belang om uw huid altijd goed te verzorgen met de juiste producten. Dat neemt niet weg dat het soms nodig is om huidverbetering toe te laten passen door een vakbekwaam specialist. Bij huidproblemen zoals acne, striae, psoriasis of eczeem kan vroegtijdige behandeling vaak erger voorkomen.

Huidproblemen onder invloed van hormonen

Sommige huidproblemen spelen op onder invloed van hormonen. Denk bijvoorbeeld aan pubers die puistjes krijgen waardoor ze erg onzeker kunnen worden. Maar ook andere huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door hormonale schommelingen. Hier kan iets aan gedaan worden door de huisarts of specialist die medicatie kan voorschrijven. Maar in de huidkliniek kan ook huidverbetering worden toegepast om de huid zo goed mogelijk te ondersteunen.

 Houdt uw huid gezond als u gaat afvallen

Als u overgewicht hebt is het natuurlijk belangrijk om daar wat aan te doen. Een goed en uitgebalanceerd dieet kan ervoor zorgen dat u uiteindelijk het gewenste streefgewicht bereikt. Als u veel bent afgevallen kan dit ook gevolgen hebben voor uw huid. Die kan gaan ‘lubberen’ op sommige plaatsen. In ernstige gevallen is soms een operatie nodig. Maar als de problemen minder groot zijn dan kan er door middel van huidverbetering soms veel aan worden gedaan om ervoor te zorgen dat u er weer goed en aantrekkelijk uitziet. Op deze manier heeft u extra veel profijt van uw inspanningen tot afslanken. Na uw lijnperiode is het uiteraard belangrijk om uw nieuwe gewicht vast te houden en niet terug te vallen in oude gewoontes zodat de kilo’s er meteen weer aan komen. Trakteer jezelf af en toe op een bezoekje aan onze schoonheidssalon om jezelf te belonen dat u er nu zo goed uit ziet. Dan is de verleiding om weer ongezond te gaan eten een stuk minder groot.

Verschillende manieren van huidverbetering

Als de huid in slechte conditie is dan kunnen er verschillende manieren van huidverbetering worden toegepast. Een peeling kan soms al veel helpen, maar soms is een intensievere behandeling nodig om de huid weer in goede conditie te krijgen. Voordat u aan een behandeling begint wordt er een huidanalyse gemaakt en wordt er samen met u besproken wat de opties zijn. Zodra duidelijk is welke behandeling het beste resultaat zal geven wordt er een plan gemaakt. In veel gevallen is bij huidverbetering namelijk een opeenvolgende serie van behandelingen nodig om de huid weer in optimale conditie te krijgen.

Maak nu een afspraak als uw huid ook wel wat verbetering kan gebruiken’

Heeft u een huidprobleem en wilt u dat daar wat aan gedaan wordt? Maak dan een afspraak met Beauty Treats Nederland voor een behandeling voor huidverbetering. In onze gespecialiseerde huidkliniek kunnen we met een breed scala aan behandelingen voor de huid de meeste huidproblemen oplossen of in ieder geval sterk verminderen.

Bekijk ook onze Instagram 

010 – 31 67 418

Afspraak maken

Huidverbetering

Huidverbetering