MESOPEEL BIONIC AGE RECOVERY

Anti-aging peeling doffe huid met een verlies van huid dichtheid

Pyruvic acid 36% + glycolic acid 24% + lactobionic acid 4.8% + shikimic acid 4.8%

Pyrodruivenzuur: alpha-keto zuur met keratolytische, antimicrobiële eigenschappen. Het kan zich fysiologisch omzetten in melkzuur (AHA) hetgeen leidt tot progressieve chemo exfoliatie zonder de huid uit te drogen. Dit verhoogt de homogenisering van de papillaire dermis en stimuleert de collageen, elastine en dermale glycoproteïnesynthese.

Glycolzuur: AHA die de keratolytische activiteit stimuleert en de buitenste lagen van het stratum corneum peelt. Biedt uitstekende transdermale penetratie dankzij zijn kleine moleculaire grootte.

Lactobionzuur: multifunctioneel bionisch polyhydroxyzuur met gluconzuur en galactose. Het is een efficiënte antioxidant met anti-aging eigenschappen. Stimuleert de glycosaminoglycan productie (GAG) en blokkeert de metalloproteïnasen (MMP’s), verantwoordelijk voor de afbraak van collageen en de extracellulaire matrixstructuur. Beschermt de huid tegen uitdroging.

Shikimizuur: verkregen dankzij de Shikimi plant (steranijs). Geschikt voor de behandeling van acne vanwege zijn antimicrobiële en anti-inflammatoire werking.

Mesopeel Bionic Age Recovery
pH <1

Indicaties:

· matig tot ernstig stadium van huidveroudering III tot IV:
· matige – gevorderde foto-aging. matige en diepe rimpels.
· verlies van stevigheid en dichtheid van de huid. ·
· doffe huid zonder glans.·

AFSPRAAK MAKEN

BEKIJK ONZE BEHANDELINGEN

Mesopeel glycolic
Mesopeel lactic
Mesopeel salicylic
Mesopeel mandelic