MESOPEEL MELANOPLUS

Zelfneutraliserende, depigmenterende peeling voor focaal gebruik melanistische vlekken, lentigos, hyperpigmentatie

trichloroacetic acid 20% + kojic acid 4% + ferulic acid 1% + bexaretinyl complex

TCA: werkt in op de huideiwitten en dat leidt tot het ontstaan van een frosting. Verbetert fysiologisch de huid, heeft mechanische eigenschappen en stimuleert de activiteit van fibroblasten.

Kojiczuur: stimuleert tyrosinase-enzymremming en heeft een depigmenterend effect. Het verzacht de huid en veroorzaakt geen irritatie.

Ferulinezuur: krachtige antioxidant van plantaardige oorsprong. Biedt een effectieve bescherming voor de gehele huidstructuur, neutraliseert vrije radicalen en induceert een krachtige cellulaire respons op oxidatieve stress. Dit vermindert de negatieve gevolgen van UV-straling, waardoor foto-aging wordt bestreden. Remt de tyrosinase activiteit en voorkomt de vorming van ongewenste hyperpigmentatie.

Bexaretinyl complex: vergroot de cellulaire proliferatie en de componenten van de extracellulaire matrix. Heeft whitening eigenschappen.

Mesopeel Melanostop
pH <1

Indicaties:
· gepigmenteerde laesies:
· senilis en zonne lentigines.
· post-inflammatoire hyperpigmentatie.
· ephelides.
· melasmas.
· geschikt voor het gelaat, hals, handen en lichaam.

Aanbeveling:
Een voorgeschreven thuisbehandeling is noodzakelijk om de resultaten, verkregen bij de arts, te optimaliseren. Melanogel touch kan herhaalderlijk
worden aangebracht gedurende de dag. Het remt de enzymmechanismen die melanine produceren.

AFSPRAAK MAKEN

BEKIJK ONZE BEHANDELINGEN

Mesopeel glycolic
Mesopeel lactic
Mesopeel salicylic
Mesopeel mandelic