SEMI PERMANENTE MAKE-UP

Wenkbrauwen
Scalppigmentatie
Lippen & eyeliner

SPMU, de ideale oplossing voor uw probleem. semi permanente make up is een oplossing voor veel uiteenlopende problemen. Misschien heeft u last van te dunne wenkbrauwen of smalle lippen. Maar wat ook kan spelen is haarverlies door ziekte, een allergie voor reguliere make-up of wellicht lukt het niet meer om zelf make-up aan te brengen. Ook voor brildragers en mensen die dagelijks veel zweten is dit zeker iets om te overwegen. In al deze situaties is semi permanente make up een fijne oplossing die ervoor zorgt dat u niet meer naar uw make-up hoeft om te kijken en er toch altijd mooi verzorgd uitziet. SPMU.

Op welke manieren kunnen wij u helpen?

Bij semi permanente make up zijn er veel behandelingen waar u voor kunt kiezen. Zo kunnen wij eyeliner bij u aanbrengen, maar hebben wij ook alles in huis voor uw lippen, wenkbrauwen of een scalppigmentatie. Het verloop van de behandeling hangt helemaal af van uw persoonlijke wensen. In een persoonlijk intake gesprek zetten wij samen met u op een rijtje wat uw wensen zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook kunnen wij dan uw vragen beantwoorden over hoeveel behandelingen er nodig zijn, of het aanbrengen pijnlijk is en of het in uw persoonlijke situatie de juiste keuze is. Natuurlijk mag u ook altijd bellen voor meer informatie, wij staan u graag vrijblijvend te woord.

Wat is SPMU precies?

Bij SPMU worden er pigmenten (een soort inkt) in de lederhuid aangebracht. Het verschil met tatoeëren is dat tatoeages in het onderhuids bindweefsel worden aangebracht. Bij semi permanente make up wordt de inkt ongeveer 0,3 mm diep in de huid aangebracht terwijl echte tatoeages 3 mm in diep in huid worden aangebracht. Hierdoor blijft de make-up, in tegenstelling tot een tatoeage, niet voor altijd zitten. Afhankelijk van onder andere de kleur van de inkt, ultraviolet licht en uw eigen huid, blijft SPMU zo’n 1 tot 4 jaar zitten. Bent u geïnteresseerd in Permante Make-Up? In een intake gesprek nemen wij graag de mogelijkheden met u door. Tot snel bij Beauty Treats Rotterdam!

Volg ons via instagram