TANDENBLEKEN

Tanden laten bleken zonder gevolgen

De effectiviteit van de cosmetische tandenbleektechnologie OnlySmile ligt in de tandenbleekgel OnlySmile die slechts 0,1% waterstofperoxide bevat. De tandenbleekgel OnlySmile wordt geactiveerd met behulp van de LED-lampen OnlySmile Active Pro en OnlySmile Professional. De OnlySmile-technologie zorgt voor een comfortabel en absoluut pijnloos bleken van de tanden met maximaal 9 tonen binnen 30 minuten zonder het glazuur te beschadigen.
De tandenbleekgel OnlySmile is een puur cosmetisch product dat uitsluitend op het tandoppervlak werkt en alle pigmenten op het glazuuroppervlak voorzichtig en effectief verwijdert. De tandenbleekgel OnlySmile is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland volgens criteria van hoge kwaliteit, werkzaamheid en veiligheid en in volledige overeenstemming met Richtlijn 2011/84 / EU van de Europese Unie. De innovatieve cosmetische tandenbleektechnologie van OnlySmile wordt terecht wereldwijd erkend en is ongetwijfeld de meest moderne en veiligste manier om een ​​verbluffende glimlach te krijgen.

Koop de OnlySmile tanden bleek set
Koop de OnlySmile tanden bleek set
tandenbleken

Algemene vragen:

Hoe werkt het OnlySmile Tanden bleken?

Het blauwe LED-licht van de lamp activeert de tandenbleekgel die de op de tanden opgeslagen pigmenten verwijdert en uw natuurlijke witte tanden onthult. Na slechts 30 minuten zijn uw tanden tot 9 tonen helderder.

Hoe lang blijft het werken?

Het effect houdt 3 tot 6 maanden aan. De duur varieert afhankelijk van uw consumptie van gekleurd voedsel of dranken, b.v. Cola en koffie. Vooral roken verkort de duur van het effect.

Kan ik het effect langer laten duren?

Het tandenbleekpoeder van OnlySmile is het ideale nazorgproduct om uw effect te behouden. Het wit uw tanden met 2 tonen binnen 2 weken, verwijdert tandplak, beschermt het glazuur en versterkt uw tanden.

Waar moet ik op letten na de behandeling?

U mag alleen water drinken en gedurende 2 uur na de behandeling niet roken.

Kan iedereen de behandeling doen?

Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 5 jaar mogen de behandeling niet uitvoeren. Het heeft ook geen effect op implantaten, kronen en vullingen.

Zijn er bijwerkingen?

Het bleken van tanden veroorzaakt geen pijn en beschadigt het glazuur of het tandvlees niet.

Hoe werkt de set?

Het Duitse bedrijf Only Kosmetik GmbH is gevestigd in Düsseldorf en Duitsland en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en franchising van producten voor het bleken van cosmetische tanden van het merk “OnlySmile”. De brede selectie van OnlySmile-apparatuur en verbruiksartikelen is ontworpen voor gebruik in gespecialiseerde OnlySmile-salons, tandartspraktijken, spa-salons en voor het cosmetisch bleken van tanden van OnlySmile thuis..

Koop de OnlySmile tanden bleek set
Koop de OnlySmile tanden bleek set